Science Talent Junior

Science Talent Junior er et supplerende inspirations- og undervisningsforløb for de mest talentfulde elever i naturvidenskab og matematik.

Matematiske formler og figurer

Matematikcamp om parabler for 6. og 7. klassetrin 2024

Kanonkugler flyver i parabelbaner. Parabolantenner opsamler signaler fra et stort område. Storebæltsbroens bærekabler er parabler. Vi skal forstå og beskrive parabler ved hjælp af formler og matematikbegreber, og vi skal selv bygge katapulter og lave springvand.

Escape room teknologi camp for 7. og 8. klassetrin

Kom på fed ny 3-dages Espace room teknologi-camp på Videncenteret i Sorø..

Blended learning-forløb for mellemtrinselever. RUMREJSEN

Vi inviterer dig og dine nysgerrige elever fra mellemtrin til at udforske RUMREJSEN. På de to dage, som foregår hjemme på egen skole, bliver opgaven for eleverne at designe, tegne og bygge fremtiden rumstation.

Videnscenteret

Science Talent Bootcamp

Går du i 1. STX/HTX, og overvejer du om Science Talenter er noget for dig, så kom på en tredages bootcamp i enten marts eller april måned. Her vil du sammen med en masse andre 1.g'er fra hele landet opleve Science Talenters camp-koncept for fuld udblæsning.

Velkommen til Science Expo

Unge Forskere Senior Finalecamp 2024

Alle, der er går videre fra semifinalerne Unge Forskere Senior tilbydes at deltage i Unge Forskere Finalecamp arrangeret af Science Talenter. 

Sciencedøgn 2024

Nu har I mulighed for at udvælge 10 ruminteresserede fra 6./7. klassetrin i jeres kommune, som skal deltage i Sciencedøgn i juni.

Sigurd fortæller om klimacamp

Science Talent Klima 2024/25

Campforløb om klima: fordyb dig i klimaforandringer og klimadebatten samt give andre en basisforståelse om klimaforandringer.

Science Talent Kemi 2024/25

Tre camps med spændende teori, eksperimenter i laboratoriet, formidlingsopgaver og besøg fra virksomheder og/eller forskere fra universiteter.

Camp om uendelighed i matematik for 3.g

Denne camp skal hjælpe dig med at få begreb om uendelighed, også selv om begrebet overskrider alt, hvad vi kender fra den fysiske verden.

  • Søgeresultater
Skip to content