Science Talent Biotek

Interesserer du dig for biotek, og synes du, at det er fedt at lave eksperimentelle øvelser i laboratoriet, så er Science Talent Biotek noget for dig.

Science Talent Forsker

Science Talent Forsker - et camp-forløb for dig der går i 3. STX/HTX og som ønsker at arbejde med forskning og udvikle dine projektfaglige kompetencer

Science Talent Fysik

Er du optaget af verden omkring dig: fra universets udvikling til de enkelte atomer? Kom på Fysik-camp med andre fysik-interesserede unge.

Science Talent Kemi

Tre camps med spændende teori, eksperimenter i laboratoriet, formidlingsopgaver og besøg fra virksomheder og/eller forskere fra universiteter.

""

Robotteknologi og kunstig intelligens

Science Talent Robotteknologi og kunstig intelligens har fokus på robotteknologi, kunstig intelligens, programmering, design og udvikling. 

Sigurd fortæller om klimacamp

Science Talent Klima

Campforløb om klima: fordyb dig i klimaforandringer og klimadebatten samt give andre en basisforståelse om klimaforandringer.

Science Talent Rumteknologi

Science Talent Rumteknologi er et forløb med fokus på rumfart og den teknologi, der gør rumforskningen mulig.

Matematiske formler og figurer

Matematikcamp om mønstre for 6. og 7. klassetrin

Vi skal se, bygge og designe mønstre med laserskærere, fliser og computere. Vi skal også tænke logisk og regne opgaver om geometriske figurer.

Camp om Georg Mohr-matematik

Hvis du er god til at tænke logisk og til matematik og kan lide anderledes og svære opgaver, så er denne matematikcamp noget for dig.

Science Talent Junior

Science Talent Junior er et supplerende inspirations- og undervisningsforløb for de mest talentfulde elever i naturvidenskab og matematik.