Science Talent Biotek

Interesserer du dig for biotek, og synes du, at det er fedt at lave eksperimentelle øvelser i laboratoriet, så er Science Talent Biotek noget for dig.

Videnscenteret

Science Talent Bootcamp

Går du i 1. STX/HTX, og overvejer du om Science Talenter er noget for dig, så kom på en tredages bootcamp i enten marts eller april måned. Her vil du sammen med en masse andre 1.g'er fra hele landet opleve Science Talenters camp-koncept for fuld udblæsning.

Science Talent Forsker

Science Talent Forsker - et camp-forløb for dig der går i 3. STX/HTX og som ønsker at arbejde med forskning og udvikle dine projektfaglige kompetencer

Science fra Sorø

Science Talent Fysik

Er du optaget af verden omkring dig: fra universets udvikling til de enkelte atomer? Kom på Fysik-camp med andre fysik-interesserede unge.

Science Talent Kemi

Tre camps med spændende teori, eksperimenter i laboratoriet, formidlingsopgaver og besøg fra virksomheder og/eller forskere fra universiteter.

""

Robotteknologi og kunstig intelligens

Science Talent Robotteknologi og kunstig intelligens har fokus på robotteknologi, kunstig intelligens, programmering, design og udvikling. 

Sigurd fortæller om klimacamp

Science Talent Klima

Campforløb om klima: fordyb dig i klimaforandringer og klimadebatten samt give andre en basisforståelse om klimaforandringer.

Science Talent Rumteknologi

Science Talent Rumteknologi er et forløb med fokus på rumfart og den teknologi, der gør rumforskningen mulig.

Science Talent Junior

Science Talent Junior er et supplerende inspirations- og undervisningsforløb for de mest talentfulde elever i naturvidenskab og matematik.

Små kopper med grøn gele

Foodcamp for 7. – 9. klassetrin

Er du vild med naturvidenskab, og kan du lide at eksperimentere med mad, så kom på foodcamp, hvor vi i tre dage skal nørde med madkemi.