Elever foran Videnscenteret

Praktisk info

Alt det praktiske om at deltage på camps

Her finder du alt det, der er godt at vide om inden du skal på camp. Som lærer er denne side god at dele med forældre til de elever, der skal afsted. 

Har du brug for yderligere informationer, kan du komme i kontakt med vores koordinator, Ditte, hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00 (mandage kl. 10.00 - 14.00) Hun modtager tilmeldinger og svarer på generelle spørgsmål om de enkelte arrangementer og talentplejen.

Telefon 2252 4717

E-mail: dls@astra.dk

Science Talenter holder til på

Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter
Akademigrunden 18
4180 Sorø

Talenthotellet Frederik VI ligger lige ved siden af Videncentret (Akademigrunden 17a).

Der går to tog i timen til og fra Sorø - og det tager ca. 20 min at gå fra Sorø Station til Videncentret. Der kører bus fra Sorø Station til Videncentret (bus 421/422).

astra girl

Forplejning

På vores camps/kurser serveres der 6 måltider dagligt: 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Vi har stor fokus på, at alle måltider skal være nærende og mættende og der vil derfor altid være fuldkornsprodukter og frugt/grøntsager til alle måltider.

Er du vegetar eller veganer, eller skal der tages specielle hensyn, f.eks. til allergi, skal dette meddeles til vores køkkenleder, Berit Rasmussen, på mail bra@astra.dk senest 10 dage før campen/kurset afholdes.

Overnatning

Hvis du skal deltage i en talentaktivitet, der varer flere dage, skal du overnatte på Talenthotellet Frederik VI, hvor I bliver indkvarteret 1-3 elever pr. værelse. Værelserne er indrettet med sovepladser, skabe og skriveborde. Der er selvfølgelig trådløst internet på værelserne. Der er sengelinned og håndklæder på stedet, men man skal selv medbringe toiletartikler så som sæbe og shampoo.

Voksne, der deltager på kurser hos Science Talenter eller medfølgende lærere, indkvarteres i enkeltværelser.

Vi har opholdsrum med sofaer, fodboldborde, VR headsets og masser af brætspil mv., hvor man kan slappe af efter dagens udfordringer. Det er også her, at du kan møde de andre talenter under hyggelige former. 

astra girl

Regler på camps

 

 • Det er ikke tilladt for børn og unge på ophold hos Science Talenter at indtage nogen form for rusmidler - herunder alkohol og snus. For børn og unge under 16 år omfatter dette desuden energidrikke.
 • Ved kurser for voksne kan der serveres vin/øl til aftensmaden. Det er ikke tilladt at indtage stærk alkohol på Talenthotellet. Det er ikke tilladt at medbringe egne alkoholiske drikke på Talenthotellet.
astra girl

Fotografering

Når du deltager i aktiviteter hos Science Talenter, fx camps, kurser, konferencer eller lign., vil der i nogle tilfælde blive taget billeder, som efterfølgende kan blive brugt i forbindelse med markedsføring og anden omtale af den pågældende aktivitet. 

Vi vil i den forbindelse gerne gøre jer opmærksomme på, at Astra/Science Talenter har følgende retningslinjer vedrørende brugen af alle typer af billeder i vores materiale eller på sociale medier: 

 • Billedet må ikke vurderes som ydmygende eller krænkende
 • Billedet må ikke kunne skade de afbillede nu eller på længere sigt
 • Der vil være tale om situationsbilleder, som er billeder, som viser en gruppe, der fx viser et forsøg eller samles om en udstilling. 


Har I spørgsmål eller bemærkninger til vores brug af billeder, er I velkomne til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dpo@astra.dk.

I kan læse mere om Astras privatlivspolitik på vores hjemmeside Astra.dk/privatliv 

astra girl

Sikkerhed

Hos Science Talenter har vi forskellige muligheder for aktiviteter. Vi vægter sikkerheden meget højt og det er derfor vigitgt at instrukser fra lederen følges.

 • Science Talenter har ingen ulykkesforsikring, der gælder for elever og lærere på camp på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter. Det er skolens/forældrenes ansvar at tegne en sådan forsikring.

 • Science Talenter råder over 5 segways og 1 monowheel. Der gælder følgende regler for brugen af disse:

  • Segways må KUN benyttes på Akademigrunden.
  • Børn under 15 år skal altid have hjelm på.
  • Segways må kun anvendes af nye brugere, når der er en instruktør fra Science Talenter med. Instruktøren skal sikre sig, at alt går forsvarligt til. Der køres på græsområdet foran Videncentret.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content