Gå til hovedindhold

Talentudvikling

Talentudvikling på gymnasiet

Book ScienceTalenter til at hjælpe med at komme godt i gang med talentudvikling på skolen - eller til at give jeres nuværende talentudviklingsprogram et tjek og få gode råd om videre udvikling.

Science Talenter tilbyder bistand inden for: 

  • Udvikling af talentstrategi på skolen
  • Feedback på nuværende talentprogrammer
  • Konkret udvikling af talent-tilbud
  • Facilitering af workshop om talenttilbud på skolen fx. hvordan udbrede talenttilbud i flere fag.

Kontakt: Talentchef Nynne Afzelius og hør hvordan vi kan sammensætte et tilbud, der passer bedst til jer. 

Som medlem af ScienceTalenters GymnasieNetværk tilbyder vi én årlig gratis ½-dags kursus/workshop hjemme på dit gymnasium - læs mere her. Skolen skal dog refundere Science Talenters transportudgifter. 

For ikke-medlemmer er prisen 10.000 kr (ex moms) og inkluderer et besøg på skolen af ScienceTalenter, workshop, formøde pr. telefon samt efterfølgende opfølgningsmøde pr. telefon og mail. 

Talentudvikling på grundskoler

Book Science Talenter til at hjælpe med at komme godt i gang med talentudvikling på skolen eller i kommunen - eller til at give jeres nuværende talentudviklingsprogram et tjek og få gode råd om videre udvikling.

Science Talenter tilbyder bistand inden for: 

  • Udvikling af talentstrategi på skolen/kommunen
  • Feedback på undervisning af talenter
  • Konkret udvikling af talent-tilbud
  • Facilitering af workshop om talenttilbud på skolen

Husk - som medlem af Science Talenters Grundskole-netværk tilbyder vi én årlig gratis kursuseftermiddag hjemme på skolen. Læs mere her og få inspiration til indhold og form. Skolen skal dog refundere Science Talenters transportudgifter. 

For ikke-medlemmer er prisen 6.000 kr (ex moms). Beløbet inkluderer besøg på skolen af Science Talenter, workshop, formøde pr. telefon samt efterfølgende opfølgningsmøde pr telefon.

Kontakt projektleder Søren Peter Dalby Andersen på 2536 3356 eller soeren.peter@sciencetalenter.dk og hør hvordan vi kan sammensætte et tilbud, der passer bedst til jer.