Gå til hovedindhold

Talentudvikling

Talentudvikling på grundskoler

Book Science Talenter til at hjælpe med at komme godt i gang med talentudvikling på skolen eller i kommunen - eller til at give jeres nuværende talentudviklingsprogram et tjek og få gode råd om videre udvikling.

Science Talenter tilbyder bistand inden for: 

  • Udvikling af talentstrategi på skolen/kommunen
  • Feedback på undervisning af talenter
  • Konkret udvikling af talent-tilbud
  • Facilitering af workshop om talenttilbud på skolen

Husk - som medlem af Science Talenters Grundskole-netværk tilbyder vi én årlig gratis kursuseftermiddag hjemme på skolen. Læs mere her og få inspiration til indhold og form. Skolen skal dog refundere Science Talenters transportudgifter. 

For ikke-medlemmer er prisen 6.000 kr (ex moms). Beløbet inkluderer besøg på skolen af Science Talenter, workshop, formøde pr. telefon samt efterfølgende opfølgningsmøde pr telefon.

Kontakt

Kontakt projektleder Søren Peter Dalby Andersen på 2536 3356 eller soeren.peter@sciencetalenter.dk og hør hvordan vi kan sammensætte et tilbud, der passer bedst til jer. 

Certificering - grundskole

Science Talenter arbejder for, at flere unge talenter oplever at blive udfordret i den daglige undervisning. Erfaringer fra forskningen siger os, at talenters interesse for skolen og deres trivsel øges, når de udfordres på et passende kognitivt niveau. Derfor har Science Talenter udviklet en certificering, som danske grundskoler kan tildeles.

Læs mere om det her

 

Talentudvikling på gymnasiet

Book ScienceTalenter til at hjælpe med at komme godt i gang med talentudvikling på skolen - eller til at give jeres nuværende talentudviklingsprogram et tjek og få gode råd om videre udvikling.

Science Talenter tilbyder bistand inden for: 

  • Udvikling af talentstrategi på skolen
  • Feedback på nuværende talentprogrammer
  • Konkret udvikling af talent-tilbud
  • Facilitering af workshop om talenttilbud på skolen fx. hvordan udbrede talenttilbud i flere fag.

Som medlem af Science Talenters Gymnasie-netværk tilbyder vi én årlig gratis ½-dags kursus/workshop hjemme på dit gymnasium - læs mere her. Skolen skal dog refundere Science Talenters transportudgifter. 

For ikke-medlemmer er prisen 10.000 kr (ex moms) og inkluderer et besøg på skolen af ScienceTalenter, workshop, formøde pr. telefon samt efterfølgende opfølgningsmøde pr. telefon og mail. 

Kontakt

Kontakt Leder for Talent undervisning, Mie Høj, og hør hvordan vi kan sammensætte et tilbud, der passer bedst til jer. 

Certificering - Gymnasie

Science Talenter har en vision om, at flere unge talenter bliver udfordret på et passende højt niveau og inspireres til fremtidig valg af uddannelse og karriere i naturvidenskab.

Science Talenter har derfor udviklet en certificering, som tildeles gymnasier med et stærkt fokus på talentudvikling på gymnasiet, der lever op til Science Talenters vision.

Læs mere om det her