Gå til hovedindhold

Science Talent Forsker

Science Talent Forsker - et to-camp-forløb for dig der går i 3. STX/HTX og som ønsker at arbejde med forskning og udvikle dine projektfaglige kompetencer


På Science Talent Forsker lærer du at arbejde innovativt og projektbaseret med naturvidenskab og teknologi. Forløbet indeholder 2 camps som begge placeret i efteråret 2020. 

I løbet af de to camps skal vi bl.a. arbejde med ideudvikling og problemafgrænsning og -formulering. Vi tager på universitetsbesøg (SDU og DTU) og får oplæg fra mange forskellige forskere, hvor fokus ikke kun ligger på det faglige frontforskning, men lige så meget på diversiteten i forskning - forskningsmetoder, projektbeskrivelser, forsøgsplanlægning, mm. Vi får oplæg og har dialog med både studerende og yngre forskere.

Derudover vil du få træning i selv at udvikle en projektformulering og du får mulighed for at udvikle dine evner indenfor forsøgsplanlægning, modellering, præsentationsteknik, ... og meget mere.

Så interesserer du dig for naturvidenskabelig forskning, og ønsker du at skærpe dine projektfaglige kompetencer, så er Science Talent Forsker noget for dig.

Målgruppe


Forløbet er målrettet naturvidenskabelige talenter der i skoleåret 2020/21 går i 3.g (STX/HTX).

Talenterne skal have interesse i at udvikle deres evner inden for forskning og projetplanlægning.

Det er typisk talenter som er nysgerrige, som gerne vil vide mere, som synes at det er fedt at grave sig ned i et emne og som synes det er skønt at komme langt ud af en tangent…


Dato og sted

Camp 1: 21.-23. oktober 2020

Camp 2: 7. - 9. december 2020

Sted: Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø

Pris

For medlemmer af Science Talenters Gymnasienetværk er prisen 2000 kr. pr. talent for hele forløbet. Prisen dækker udgifter til forplejning, overnatning og div materialer på de 2 camps. Beløbet er momsfritaget.

For ikke-medlemmer er prisen 5.000 kr. pr. talent for forløbet.

Mere information

Kontakt Maya Høffding Nissen på mhn@astra.dk for yderligere info.

Tilmelding til årgang 2020/21

Find link til tilmeldingsside herunder. Deadline den 21. august 2020.  

Geografisk område

Landsdækkende