Gå til hovedindhold

Science Talent Kemi

Synes du at kemi er fascinerende og er du vild med at eksperimentere i laboratoriet? Så læs mere om vores nye forløb: Science Talent Kemi


Science Talent Kemi er et nyt forløb hos Science Talenter med fokus på kemi og kemiske metoder. Forløbet indeholder tre camps, af hver 3 dage, hen over 2. g.

Det gennemgående emne vil være naturstoffer og i løbet af de tre camps vil I blive præsenteret for både spændende teori, masser af eksperimentelle øvelser i laboratoriet, sjove formidlingsopgaver og virksomheds/universitetsbesøg.  

Fokus vil være på eksperimentelle øvelser i laboratoriet - I skal arbejde med oprensningsteknikker, god laboratoriepraksis, organisk syntese, fremstilling af nye stoffer og spektroskopiske analysemetoder.

Når du er på camp hos Science Talenter, får du styrket både dine faglige og studiemæssige kompetencer. Men du får med garanti også mulighed for at opdyrke et fedt netværk med andre unge, som synes science er sjovt!

I løbet af campen kan du køre på segway, prøve vores VR-grej eller escape room. Du overnatter på vores Talenthotel, som ligger lige ved siden af Videncentret. Læs mere om hotellet, mad og mellemmåltider mm. under praktiske oplysninger

Målgruppe

Talenter med interesse for kemi og kemiske metoder, der i skoleåret 2018/19 går i 2.g (STX HTX) og som har kemi mindst på B niveau. VI har plads til 30 talenter på forløbet.

Dato og sted

Datoer for skoleåret 2018/19:

Camp 1
Hold A: den 29. - 31. august 2018
Hold B: den 3. - 5. september 2018

Camp 2 
Hold A og B: den 21.- 23. januar 2019

Camp 3
Hold A: den 8.-10. april 2019
Hold B: den 10.-12. april 2019

De tre camps finder sted hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø

Pris

5000 kr. pr. talent for hele forløbet. Prisen dækker udgifter til forplejning, overnatning og div materialer på de 3 camps. Medlemmer af Science Talenters Gymnasienetværk opnår 20% rabat. (dvs at prisen bliver 4.000 kr. for medlemmer) Beløbet er momsfritaget.

Tilmelding til årgang 2018/19

Deadline for tilmelding er d. 1. maj 2018. Der er lukket for tilmelding, kontakt Dorthe Skødt for yderligere information (dcs@astra.dk)