Gå til hovedindhold

Flere Lille Nørder og Store Nørder i Ishøj Kommune

Science Talenter deltog for nylig i Ishøj Kommunes afslutningskonference for det stort anlagte projekt ”Flere Lille Nørder og Store Nørder i Ishøj Kommune”.

Se indslag om afslutningskonferencen her:  YouTube: At være eller ikke at være Nørd - TV-Ishøj

Projektet, som er støttet af A.P.-Møller Fonden, er et 3-årigt projekt, der udvikler fagene matematik, natur/teknologi samt naturfagene (fysik/kemi, geografi og biologi). Projektet skal øge elevernes læring via et løft af undervisernes kvalifikationer og deres tværfaglige samarbejde.

Science Talenters rolle i Ishøj-projektet har været at uddanne flere af kommunens lærere til talentvejledere, holde en række oplæg og workshops for kommunens skoleledere og forvaltningschefer om talentindsatsen, afholde camps for kommunens unge talenter. Endelig arrangerede vi en studietur til Wales for kommunens uddannelsespolitikere for via besøg på udvalgte skoler, som inkluderer talenter og arbejder med growth mindset, at give politikerne inspiration til det videre arbejde med at udvikle en talentstrategi for kommunens skoler.

Læs mere her om Science Talenters Talentvejlederuddannelse for grundskolelærere eller kontakt Uffe Sveegaard på usv@astra.dk