Gå til hovedindhold

Kontakt os

Mie er ansvarlig for talentundervisningen i Sorø og har det overordnede ansvar for projekter og fundraising ifm. Science Talenter.
Anja er laborant og sørger for, at Astras talentafdeling altid er up-to-date med laboratorieudstyr. Hun bistår desuden med laboratoriearbejde på mange camps.
Berit er køkkenleder for Astras talentkøkken og er ansvarlig for forplejningen i forbindelse med talentaktiviteter i Sorø.
Christian er talentambassadør og underviser i kemi og bioteknologi på camps.
Ditte er informationsknudepunktet i Astras talentindsats. Hun koordinerer og arrangerer og er desuden ansvarlig for at udsende materiale til deltagere på camps for unge science-talenter.
Heidi er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Henning er ansvarlig for Astras indsatser inden for geofysik. Han underviser på en række camps for unge science-talenter.
Ida er projektleder hos ScienceTalenter, og hun underviser på camps i bioteknologi, kemi og biologi. Ida har især en forkærlighed for mikroorganismer, DNA og selvlysende proteiner.
Jesper er talentambassadør og underviser i kemi og bioteknologi på camps.
Jesper er ejendomsservicetekniker og dermed ansvarlig for vedligeholdelse, oprydning, reparationer og stort og småt af praktisk art for Science Talenter.
Jytte er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Linda er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Majbritt er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Maya er projektleder hos ScienceTalenter, og hun underviser på en række camps og kurser især i geologi, formidling og talentdidaktik.
Mikkel er hovedansvarlig for Astras talentnetværk for gymnasier, Science Talent Fysik-Matematik og Science Talent Fremtidsteknologi. Han underviser desuden i fysik og programmering.
Signe er ansvarlig for driften i forbindelse med talentaktiviteterne i Sorø. Hun koordinerer desuden Science Talent Junior og underviser på talentcamps for grundskolen.
Steen underviser på Science Talenters camps om rumfart, astronomi, fysik, elektronik og programmering.
Søren Peter er ansvarlig for Astras talentvejlederuddannelse, talentprojektet Explonauten, Astras talentnetværk for grundskoler og talentcenterets kommunale talentpakke.
Terese er primært ansvarlig for Astras indsatser inden for matematik. Hun underviser på en række camps for unge science-talenter.