Gå til hovedindhold

Kontakt os

Nynne leder talentafdelingen og har det overordnede ansvar for Astras talentindsatser, herunder især Science Talenter.
Anja er laborant og sørger for, at Astras talentafdeling altid er up-to-date med laboratorieudstyr. Hun bistår desuden med laboratoriearbejde på mange camps.
Berit er køkkenleder for Astras talentkøkken. Hun har ansvaret for, at køkkenet fungerer, og for at alle deltagere på aktiviteter i Sorø får den forplejning, de har behov for.
Christian er talentambassadør og underviser i kemi og bioteknologi på camps.
Ditte er informationsknudepunktet i Astras talentindsats. Hun koordinerer og arrangerer og er desuden ansvarlig for at udsende materiale til deltagere på camps for unge science-talenter.
Heidi er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Henning er ansvarlig for Astras indsatser inden for geofysik. Han underviser på en række camps for unge science-talenter.
Jesper er pedel og dermed ansvarlig for vedligeholdelse, oprydning, reparationer og stort og småt af praktisk art for Science Talenter.
Jytte er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Linda er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Majbritt er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Maya er projektleder for Science Talent Genius, og hun underviser på en række camps og kurser især i geologi, formidling og talentmodeller.
Mie er hovedansvarlig for Science Talent Forsker og Science Talent Academy, ligesom hun tager sig af kommunikationen omkring Astras talentindsats.
Mikkel er hovedansvarlig for Astras talentnetværk for gymnasier, Science Talent Fysik-Matematik og Science Talent Fremtidsteknologi. Han underviser desuden i fysik og programmering.
Sheela er talentambassadør og underviser i kemi, fysik og bioteknologi på camps.
Signe er hovedansvarlig for Master Class Junior og underviser på grundskoleniveau.
Steen underviser på Science Talenters camps om rumfart, astronomi, fysik, elektronik og programmering.
Søren Peter er hovedansvarlig for Astras talentnetværk for grundskoler - og bistår samtidig Jet-Net med deres indsats for skole-virksomhedssamarbejde på Sjælland.
Terese er primært ansvarlig for Astras indsatser inden for matematik. Hun underviser på en række camps for unge science-talenter.
Trine er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.