Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Tilmelding til Science Talent Klima 2019/20

Klimaændringer

1,5-årigt forløb til gymnasieelever med interesse for klima, science og modellering, debat og formidling med opstart i 2. STX/HTX


Er du optaget af, hvordan Jordens klima ændrer sig? Interesserer du dig for klimadebatten, og undrer du dig nogle gange over formidlingen af klimaforandringerne, eksperternes holdninger og politikernes tiltag? I dette forløb vil du have mulighed for at gå i dybden med klimaforandringerne - primært de naturvidenskabelige, men også de samfundsrelaterede elementer af klimaforandringerne. Vi har på forløbet et tæt samarbejde med klimauddannelserne på både DTU og KU.

Læs mere om indhold her Science Talent Klima

Målgruppe

Målgruppen er 2. g’er på en gymnasial uddannelse (STX/HTX). Det er en forudsætning at deltagerne har science-fag og at de har interesse i at debattere. Der er et begrænset antal pladser.

Forløbet har bl.a. til formål at uddanne deltagerne til klimaeksperter, som kan tage klimadebatten op ude på en række skoler i forbindelse med Naturvidenskabsfestival i uge 39 i 2019. Deltagerne skal derfor have lyst til at lære at debattere og mod på at tage ud på skoler og udfolde debatten sammen med grundskoleeleverne!

Dato og sted

Camp 1: 30. okt. - 1. november 2019
Camp 2: 19. - 21. februar 2020
Camp 3: 27. - 29. april 2020
Camp 4: dato på vej
Debatdag i uge 39 under Naturvidenskabsfestival, 2020

Pris (årgang med opstart i 2019)

For medlemmer af Science Talenters Gymnasienetværk er prisen 2000 kr. pr. talent for hele forløbet. Prisen dækker udgifter til forplejning, overnatning og div materialer på de 3 camps. Beløbet er momsfritaget.

For ikke-medlemmer er prisen 6.000 kr. pr. talent for forløbet.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Maya Høffding Nissen på mhn@astra.dk 

Tilmelding

Vi vil gerne sikre at så mange af vores medlemmer som muligt får plads på forløbet. Vi kan derfor ikke garantere plads til alle, hvis I tilmelder mange talenter fra samme gymnasium. Efter deadline på tilmelding får I besked om optagelse på forløbet

Tilmelding herunder. Deadline 1. maj 2019.