Gå til hovedindhold

Tilmelding til Science Talent Fysik-Matematik 2021/22

1-årigt forløb til gymnasieelever i 2. stx/htx med interesse for matematik og fysik.
 

Er du optaget af verden omkring dig på både den store og den lille skala: fra universets udvikling og til dagligdagens hoppende bolde og de svirrende atomer? Vil du kunne se matematikken i både det store univers og den lille chip på Dankortet? Synes du at fælles oplevelser sammen med andre unge der brænder for matematik og fysik lyder godt? Vil du gerne høre foredrag om aktuel forskning inden for fysik og matematik? Så er Science Talent Fysik-Matematik noget for dig.

Forløbet består af 2 fysiske camps og 1 virtuel camp med problemstillinger fra astronomi og fysik, behandlet v.h.a. matematik

Læs mere om indhold her Science Talent Fysik-Matematik

Målgruppe

Talenter der går i 2. STX/HTX. Det er ikke en forudsætning, at man går på en studieretning med matematik og fysik, men det er naturligvis en fordel.

Dato og sted

Datoer for Hold A
Camp 1 finder sted den 6.-8. oktober 2021.
Camp 2 finder sted den 6.-8. december 2021
Camp 3 finder sted den 31. januar.-2. februar 2022.

Datoer for Hold B
Camp 1 finder sted den 13.-15. oktober 2021.
Camp 2 finder sted den 13. - 15. december 2021
Camp 3 finder sted den 7.-9. februar 2022.

Sted: Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø

Pris

For medlemmer af Science Talenters Gymnasienetværk er prisen 2.000 kr. pr. talent for hele forløbet. Prisen dækker udgifter til forplejning, overnatning og div materialer på de 3 camps og det online event. Beløbet er momsfritaget.

For ikke-medlemmer er prisen 6.000 kr. pr. talent for forløbet.

Tilmelding til årgang 2020/2021

Vi vil gerne sikre, at så mange af vores medlemmer som muligt får plads på forløbet. Vi kan derfor ikke garantere plads til alle, hvis I tilmelder mange talenter fra samme gymnasium. Efter deadline på tilmelding får I besked om optagelse på forløbet.

I skal ikke vælge hold til eleverne, med mindre at der er en elev, som allerede nu har et gyldigt ønske, om at deltage på et hold frem for et andet. I så fald bedes I notere hold-ønske under bemærkninger nederst i tilmeldingsformularen. 

Tilmelding herunder. Deadline er den 15. juni 2021.

Elever