Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Tilmelding til Science Talent Fys-Mat 2019/20

1-årigt forløb med tre camps til gymnasieelever i 2. stx/htx med interesse for matematik og fysik.
 

Er du optaget af verden omkring dig på både den store og den lille skala: fra universets udvikling og til dagligdagens hoppende bolde og de svirrende atomer? Vil du kunne se matematikken i både det store univers og den lille chip på Dankortet? Synes du at fælles oplevelser sammen med andre unge der brænder for matematik og fysik lyder godt? Vil du gerne høre foredrag om aktuel forskning inden for fysik og matematik? Så er Science Talent Fysik-Matematik noget for dig.

Forløbet består af tre camps af hver 3 dages varighed problemstillinger fra astronomi, fysik og kryptologi, behandlet v.h.a. matematik.

Læs mere om indhold her Science Talent Fysik-Matematik

Målgruppe

Talenter der går i 2. STX/HTX. Det er ikke en forudsætning, at man går på en studieretning med matematik og fysik, men det er naturligvis en fordel.

Dato og sted

camp 1: 4. - 6. nov. 2019
camp 2: 13. - 15. jan 2020
camp 3: 23. - 25. marts 2020

Sted: Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø

Pris

For medlemmer af Science Talenters Gymnasienetværk er prisen 2000 kr. pr. talent for hele forløbet. Prisen dækker udgifter til forplejning, overnatning og div materialer på de 3 camps. Beløbet er momsfritaget.

For ikke-medlemmer er prisen 6.000 kr. pr. talent for forløbet.

Tilmelding til årgang 2018/19!

Vi vil gerne sikre at så mange af vores medlemmer som muligt får plads på forløbet. Vi kan derfor ikke garantere plads til alle hvis I tilmelder mange talenter fra samme gymnasium. Efter deadline på tilmelding får I besked om optagelse på forløbet.

Deadline 1. maj 2019.

Tilmeldingen er lukket.