Gå til hovedindhold

Talentkonference 2020 går online

Camp_ST_Sept18_©Astra_JacobVInd

Torsdag den 10. december 2020 afholder vi Science Talenters årlige Talentkonference. 


I år bliver konferencen afholdt online, live fra Science Talenter i Sorø, og stærkt faciliteret af videnskabsjournalist og forfatter Charlotte Koldbye. Og vi har hentet ekspertise fra både ind- og udland til at gøre os klogere på læring og talent i en ny virkelighed, hvor afstand, virtuelle møder og online undervisning har givet os nye udfordringer og indsigter. 

Bill Lucas, professor på University of Winchester, fortæller om sin forskning i læring og giver gode råd til hvordan vi hjælper elever til at udvikle vedholdenhed - tenacity.

Henriette Holmegaard, lektor på Institut for Naturfagnenes Didaktik, KU, fortæller om unges valg, overgange og forhandlinger: Hvem har en Science identitet? Og hvad har det med talent at gøre?

Rektor Hanne Hautop, skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard og skolechef Søren Thorborg går i dialog med Charlotte om emnet læring i en ny virkelighed. Hvilke udfordringer - og måske fordele - har denne nye virtuelle corona-virkelighed for læringsmiljøet, talenter og talenttilbud?

Christian Fuhlendorff, komiker, afslutter dagen med oplægget “Det skader ikke at gå en omvej”.

PDF iconHent invitation her


Dato

Konferencen finder sted torsdag, den 10. december 2020, kl. 9.00 - 12.30

Målgruppe

Alle med interesse for talent og undervisning.

Tilmelding

Deltagelsen er gratis, men kræver tilmelding herunder. Deadline for tilmelding den 7. december 2020

Der er rent teknisk et begrænset antal pladser. Hvis vi (mod forventning) rammer det loft, vil vi prioritere medlemmer, og herefter 'først til mølle'-tilmeldte. 

De deltagere som er tilmeldt før ændringen til online konference, har stadig en gyldig tilmelding. 

Kontakt

Har du spørgsmål til programmet kan du kontakte Mie Berggreen Høj på mbh@astra.dk.