Gå til hovedindhold

Sciencedøgn 2019 - matematik

Sciencedøgnet er et gratis tilbud til medlemmer af Science Talenters Kommunale Netværk. Hver kommune kan tilmelde 10 elever til et døgn med spændende naturvidenskab i Sorø. I år er temaet matematik.


Årets emne er MATEMATIK i fagene

På campen vil der være workshops med følgende emner:

  • George Mohr matematik
  • Trigonometri
  • Engineer udfordring

Samt et oplæg om "Vores fremtid i rummet".

Se det foreløbige program her: PDF iconprogram_uge_39.pdf

Målgruppe

Hver kommune har 10 pladser på et døgns naturvidenskabelig camp for talenter fra 8.-9. klassetrin. Campen er gratis og kun for medlemmer af Science Talenters Kommunale netværk. Opholdet inkluderer undervisning, al forplejning og overnatning. Kommunerne skal selv arrangere og betale transporten t/r for talenterne.

Læs mere om hvordan det at være på camp hos os her praktiske oplysninger

Dato og sted

Igen i år afholder vi tre Sciencedøgn, således at der max. er 50 talenter pr. døgn.

De tre døgn afholdes alle i uge 39 hvor det er Naturvidenskabsfestival. Fordeling af hvilke kommuner der deltager på de enkelte dage kommer senere her på siden.

Tilmelding af elever

Science Talenters kontaktperson i din kommune vil medio juni 2019 modtage en mail med information om Sciencedøgn 2019 og om procedure for tilmelding af elever. Deadline er fredag den 30. august 2019.

Kontakt

Kontakt projektleder Søren Peter Dalby Andersen på spd@astra.dk for mere information om campens faglige indhold. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med tilmelding kontakt Ditte på dls@astra.dk