Gå til hovedindhold

Science Talent Bootcamp 2021 - tilmelding

Science Talent Bootcamp


Går du i 1. STX/HTX, og overvejer du om Science Talenter er noget for dig, så kom på en tredages bootcamp i foråret. Her vil du sammen med en masse andre 1.g'er fra hele landet opleve Science Talenters camp-koncept for fuld udblæsning.

I løbet af de tre dage (to overnatninger) bliver du udfordret inden for forskellige faglige science-emner. Du kommer til at arbejde i laboratorie, nørde med teknologi og bruge både dine matematiske og kreative evner. Og måske vil du også føle dig udfordret, når vi beder dig præsentere, hvad I har arbejdet med i din gruppe.

Når du er på camp hos Science Talenter, får du styrket både dine faglige og studiemæssige kompetencer. Men du får med garanti også mulighed for at opdyrke et fedt netværk med andre unge, som synes science er sjovt!

I løbet af campen kan du køre på Segway, prøve vores VR-grej eller escape room. Du overnatter på vores Talenthotel, som ligger lige ved siden af Videncentret. Læs mere om hotellet, mad og mellemmåltider mm. under praktiske oplysninger 
 

Science Talent Bootcamp er samtidig en introduktion til vores gymnasieaktiviteter - fold ud for at læse mere

I løbet af campen vil du derfor få en kort introduktion til vores udbud af campforløb, som du i slutningen af 1.g vil kunne tilmelde dig (efter aftale med din kontaktlærer). P.t. udbyder vi følgende forløb: 

Science Talent Fysik-matematik - 3 camps i 2.g*

Science Talent Kemi - 3 camps i 2.g*

Science Talent Biotek - 3 camps i 2.g*

Science Talent Fremtidstek - 3 camps i 2.g*

Science Talent Rumteknologi - 3 camps i 2.g*

Science Talent Klima - 3 camps i 2.g*

Ud over vores camp-forløb vil løbende udbyde enkeltstående camps - tjek her: Aktuelle camp-tilbud

* Hvis corona-restriktioner stadig er aktuelle i skoleåret 2021-2022 kan enkelte af disse camps blive omlagt til online camps 


Målgruppe

Elever fra 1. STX/HTX med interesse og talent for science.  

Dato og sted

Vi afholder bootcamp i foråret 2021 på følgende datoer:

  • 24.-26. marts 2021 *
  • 6.-8. april 2021 *
  • 26.-28. april 2021 *

Reserver venligst alle datoer, indtil I får nærmere besked hvilken camp jeres elever er kommet på. 

Campen foregår hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø.

* Hvis det ikke er muligt at afholde fysiske camps i marts og april grundet corona, vil de tilmeldte elever blive tilbudt en gratis virtuel eftermiddagsworkshop, hvor de vil få information om Science Talenters udbud af camp-forløb i 2. STX/HTX  

Pris

Særpris for medlemmer af netværket: 500 kr.
For deltagere, der ikke er medlemmer af netværket, er prisen 2.000 kr. Prisen inkluderer fuld forplejning og alle materialer. Beløbet er momsfritaget. Der er et begrænset antal pladser. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne.

Efter deadline for tilmelding får I besked om optag og camp-dato.

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

(*) Hvis bootcampen bliver aflyst bliver der istedet gennemført en gratis eftermiddags workshop hvor eleverne får information om Science Talenters udbud af camp-forløb i 2. STX/HTX.

Tilmelding 

Tilmelding herunder. Deadline 1. februar 2021.

For spørgsmål kontakt Mikkel Heise Kofoed, mhk@astra.dk 

Deltager

af hensyn til værelsesfordeling

Skole og kontaktperson