Gå til hovedindhold

Matematikcamp om mønstre for 6. og 7. klassetrin

Hvor mange måder kan man lave et mønster på, hvor grundfiguren er en elefant? 

For at svare på spørgsmålet er vi nødt til at vide noget om geometri, både symmetri, drejninger, spejlinger og forskydninger. Det kommer vi til at fordybe os i på campen.

Vi skal se på mønstre i M. C. Eschers kunst, laserskære fliser til at bygge mønstre af og bruge computerprogrammer til at tegne smukke billeder. Vi skal selvfølgelig også tænke logisk, argumentere og regne opgaver om geometriske figurer. Til sidst skal I lave jeres egne mønstre og præsentere dem for hinanden.

Derudover bliver der tid til at køre segway, spille spil og hygge med andre teenagere, der elsker matematik.

Tid og Sted

Campen afholdes mandag den 15. august kl 10.00 - tirsdag den 16. august 2022 kl 15.00 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

Matematisk interesserede elever fra 6. og 7. klassetrin.

Pris

Prisen er 1.250 kr. pr. elev og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. (dvs at prisen er 1.000 kr for medlemmer). Beløbet er momsfritaget.

Hvis andre end skolen vil tilmelde elever, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen. Hvis andre end skolen tilmelder elever opnåes der ikke rabat. 

Kontakt

Ved spørgsmål kontakt underviser og campansvarlig Terese Nielsen på tmn@astra.dk 

Tilmelding

Tilomelding herunder. Deadline mandag den 1. august 2022

Deltager

Skole og kontaktperson


Bemærk: Ved forældrebetaling skal den betalende forælder i nedenstående felter oplyse eget navn, e-mail, telefon og adresse med henblik på fakturering. I bemærkningsfeltet skrives "forældrebetaling".