Gå til hovedindhold

Matematikcamp for 6. og 7. klassetrin

Hvis du er god til matematik og kan lide at arbejde med anderledes og svære opgaver, så er denne matematikcamp noget for dig. Du får en både faglig og social oplevelse, hvor du møder andre, der elsker matematik.

På campen skal vi arbejde med talteori, algebra og 1. og 2. gradsligninger - både teoretisk og praktisk. 

Derudover bliver der tid til at kører segway, afprøve vores nye virtual reality-rum, spille spil og hygge med andre talenter.

Tid og sted

Campen afholdes onsdag d. 7. november kl. 10.00 til torsdag d. 8. november kl. 15.00, 2018, hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

Matematiktalenter fra 6. og 7. klassetrin.

Pris

Prisen er 1.600 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. 

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er mandag den 22. oktober 2018. Onsdag den 24. oktober 2018 får I at vide, om I er optaget på campen.

 

Deltager

Skole og kontaktperson