Gå til hovedindhold

Matematikcamp for 6. og 7. klassetrin

Kom og afprøv dine matematiske evner på Science Talenters matematikcamp for unge matematiktalenter fra 6. og 7. klassetrin. Vi kommer til at arbejde med anvendt matematik med fokus på trigonometri.

På campen skal talenterne bl.a. arbejde med at bestemme mål i figurer ved hjælp af formler, bestemme afstande med beregning og arbejde med den pythagoræiske læresætning og trigonometri knyttet til retvinklede trekanter. 

Derudover bliver der tid til at kører segway, afprøve vores nye virtual reality-rum, spille spil og hygge med andre talenter.

Tid og sted

Campen afholdes mandag d. 6. maj kl. 10.00 til tirsdag den 7. maj kl. 15.00, 2019, hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

Matematiktalenter fra 6. og 7. klassetrin.

Pris

Prisen er 1.600 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. 

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er mandag den 15. april 2019. Onsdag den 19. april får I at vide, om I er optaget på campen.

 

Deltager

Skole og kontaktperson.


Bemærk: Ved forældrebetaling skal den betalende forælder i nedenstående felter oplyse eget navn, email, telefon og adresse med henblik på fakturering. I bemærkningsfeltet skrives "forældrebetaling".