Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Makercamp

3D print - Makercamp - Foto:Pixabay

Makercamp

Maker-teknologier gør et større og større indtog i vores dagligdag og virkelighed. Der ligger mange aspekter og fremtidsmuligheder gemt i disse teknologier - såsom skal vi rejse til Mars, skal vi have være i stand til at 3D printe en 3D printer ud af den medbragte printer med de materialer som befinder sig på Mars. Så hvis du er interesseret i at kende mere til disse teknologier, få dem i hænderne og kreere ting selv, så er denne camp lige noget for dig.  

På campen skal vi arbejde med mange aspekter af det at være en “maker”, så I lærer at skabe jeres egne kreationer fra ide til fysisk objekt. Vi skal designe og skabe 3D objekter i software til virtuelle miljøer såsom Virtual Reality - såsom Oculus quest 2, HTC Vive mm. Desuden skal vi have objekterne ud i den fysiske verden via hardware og i den forbindelse skal vi arbejde med en masse maker-teknologier såsom lasercutter, 3D printere - både FDM såvel som resin printer, vinylskærer, akrylbøjer mm.  

Campen er opbygget af introduktion til, workshops med og små udfordringer til teknologierne, nogle udvalgte oplæg af makers samt meget praktisk arbejde. Produktet på campen er et selvvalgt maker projekt, som der vil være god tid til at arbejde med.

Tid og Sted

Campen afholdes mandag den 25. oktober kl. 10.00 til onsdag den 27. oktober 2021 kl. 15.00 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

1., 2. og 3.g elever fra STX/HTX med interesse for maker-teknologi eller for at designe og udvikle egne produkter.

Pris

Prisen er 1250 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. 

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Kontakt

For mere information kontakt campleder, Mikkel Heise Kofoed, mhk@astra.dk

Tilmelding

Der er lukket til tilmeldingen. Deadline for tilmelding var mandag den 11. oktober 2021