Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Kemicamp for 8. og 9. klassetrin

Campens tema er kemi i laboratoriet. Du kommer til at lave hovedpinepiller og selvlysende krystaller.

Vi skal undersøge hvordan man renhedsbestemme en kemisk forbindelse ved brug af forskellige teknikker. Der vil således være en del eksperimentelt arbejde i laboratoriet på campen.

Vi vil gå også gå mere i dybden med teorien bag stofferne og se på hvordan de er opbygget, herunder vil vi se på hvordan de atomer, stoffet består af, vil være bestemmende for stoffernes fysiske og kemiske egenskaber.

Derudover bliver der tid til at kører segway, afprøve vores virtual reality-rum, spille spil og hygge med andre unge der er vild med science.

Tid og sted

Campen afholdes d. 13. marts kl. 10.00 til d. 15. marts 2019 kl. 15.00, 2019 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

Talenter fra 8. og 9. klassetrin med interesse for kemi.

Pris

Prisen er 2.200 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. Vi optager maksimalt 20 deltagere på campen. 

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er mandag den 25. februar 2019. Onsdag d. 27. februar 2019 får I at vide, om I er optaget på campen.