Gå til hovedindhold

Foodcamp for 7. - 9. klassetrin

Kom på foodcamp hos Science Talenter


Er du vild med at eksperimentere med mad, og vil du gerne lære mere om de naturvidenskabelige processer bag - så er denne foodcamp noget for dig!

Vi skal på opdagelse i madens kemi og biologi. Hvad er det der får kager til at hæve og hvorfor smager de så godt? Hvad er det der gør, at vi får lyst til én mere? Vi skal udforske kemien i både mad, bagværk og søde sager - og det bedste er, at vi skal smage på det imens. Deltagerne får lov at eksperimentere med et selvvalgt projekt, og sammen skal vi blandt andet prøve:

  • Is med flydende nitrogen 

  • Mini cake off

  • At lave vores eget slik og udforske slikkets kemi

  • At smage med hjernen

  • Om vi kan vi spise chili og citron uden at smage det stærke eller sure?

Derudover bliver der tid til at køre segway, spille spil og hygge med de andre talenter.

Tid og Sted

Campen afholdes d. 20. - 22. feb 2022 kl. 10.00 til d. 28. januar 2022 kl. 15.00, hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø.

Målgruppe

Talenter fra 7. - 9. klassetrin med interesse for naturvidenskab og mad.

Pris

Prisen er 2.200 kr. pr. elev og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat (dvs prisen bliver 1.760 kr). Beløbet er momsfritaget.

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen. Hvis andre end skolen tilmelder elever opnåes der ikke rabat. 

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline onsdag den 1. februar 2023.

Deltager

Skole og kontaktperson.


Bemærk: Ved forældrebetaling skal den betalende forældre i nedenstående felter oplyse eget navn, email, telefon og adresse med henblik på fakturering. I bemærkningsfeltet skrives "forældrebetaling".