Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Analysecamp med fokus på grundvandet for 7.-9. klassetrin

Livet er opstået i vand - videnskaben på besøg 2016

 

Vigtig info:


Alle camps frem til sommerferien er aflyst pga corona-situationen. Vi afventer ny udmelding om situationen, før vi igen åbner for tilmelding til camps.
 

Grundvandet er en vigtig ressource i Danmark og derfor værd at passe på. På denne camp skal vi arbejde med forurening af grundvand og den naturlige rensning af grundvandet i Danmark. Vi arbejder med forskellige vandprøver fra lokalområdet og ser på forskelle i forureningen og bakterieindholdet.

Vi skal lave analyser på vores grundvandsprøver. Derfor vil der på campen være en del fokus på at arbejde i laboratoriet med krævende analyse- og laboratorietekniker.

Som afslutning laver vi en opsamling på vores fælles viden om grundvand samlet på postere, som I efterfølgende kan tage med hjem.

Derudover bliver der tid til at kører segway, afprøve vores virtual reality-rum, spille spil og hygge med andre talenter.

Læs mere om faciliteter, maden og overnatning her Praktiske oplysninger

Målgruppe

Grundskoleelever fra 7. og 9. klassetrin.

Tid og sted

Campen afholdes den 18. maj kl 10.00 - 20. maj 2020 kl. 15.00 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø.

Pris

Prisen er 2200 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat.

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er onsdag den 17. april 2020.