Gå til hovedindhold

Analysecamp med fokus på grundvandet for 7.-9. klassetrin

Livet er opstået i vand - videnskaben på besøg 2016

Grundvandet er en vigtig ressource i Danmark og derfor værd at passe på. På denne camp skal vi arbejde med forurening af grundvand og den naturlige rensning af grundvandet i Danmark. Vi arbejder med forskellige vandprøver fra lokalområdet og ser på forskelle i forureningen og bakterieindholdet.

Vi skal lave analyser på vores grundvandsprøver. Derfor vil der på campen være en del fokus på at arbejde i laboratoriet med krævende analyse- og laboratorietekniker.

Som afslutning laver vi en opsamling på vores fælles viden om grundvand samlet på postere, som I efterfølgende kan tage med hjem.

Derudover bliver der tid til at kører segway, afprøve vores nye virtual reality-rum, spille spil og hygge med andre talenter.

Målgruppe

Grundskoleelever fra 7. og 9. klassetrin.

Tid og sted

Campen afholdes den 18. maj kl 10.00 - 20. maj 2020 kl. 15.00 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø.

Pris

Prisen er 2200 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat.

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er onsdag den 17. april 2020.

Deltager

Skole og kontaktperson


Bemærk: Ved forældrebetaling skal den betalende forælder i nedenstående felter oplyse eget navn, e-mail, telefon og adresse med henblik på fakturering. I bemærkningsfeltet skrives "forældrebetaling".