• Alle tilbud til gymnasiet

Alle tilbud til gymnasiet

Find alle de aktuelle camptilbud for gymnasieelever

Herunder finder du enkeltstående camps og længere forløb med 2 eller 3 camps. 

Når du deltager i et forløb, deltager du i alle camps som indgår i forløbet - du kan altså ikke nøjes med at melde dig til en enkelt camp i et forløb. Alle camps forgår hos Science Talenter i Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

astra girl

Få et overblik over tilmeldingsfrister på camps

Grafikken er en oplagt mulighed for at få et hurtig overblik over tilmeldingsfristerne, og den kan fint hænges op i klasselokalet. 

  • Enkeltstående camp
28. feb- 1. marts eller 3. - 5. april eller 15. - 17. april 2024
Går du i 1. STX/HTX, og overvejer du om Science Talenter er noget for dig, så kom på en tredages bootcamp i enten marts eller april måned. Her vil du sammen med en masse andre 1.g'er fra hele landet opleve Science Talenters camp-koncept for fuld udblæsning.
  • Enkeltstående camp
16. - 18. sept. 2024
Denne camp skal hjælpe dig med at få begreb om kvantemekanikken er grundlaget for at forstå kemiske reaktioner mellem atomer og molekyler samt for forståelsen af mange fysiske fænomener.
  • Enkeltstående camp
4. - 6. februar 2025
Matematikkens styrke er, at den er abstrakt. Derfor kan den samme matematik beskrive vidt forskellige fænomener. Kom og lær, hvad smitte har med rovdyr at gøre, og hvorfor skovbrande minder om satellitbaner.
  • Enkeltstående camp
17. - 19. marts 2025
Byg, bevis, beregn, begrib. Camp om matematiske emner, der kan bygges i LEGO. Kom og byg, og mød eksempler på matematiske spørgsmål, som ingen kender svaret på.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

  • Alle tilbud til gymnasiet
Skip to content