• Alle tilbud til gymnasiet

Alle tilbud til gymnasiet

Find alle de aktuelle camptilbud for gymnasieelever

Herunder finder du enkeltstående camps og længere forløb med 2 eller 3 camps. 

Når du deltager i et forløb, deltager du i alle camps som indgår i forløbet - du kan altså ikke nøjes med at melde dig til en enkelt camp i et forløb. Alle camps forgår hos Science Talenter i Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

astra girl

Få et overblik over tilmeldingsfrister på camps

Grafikken er en oplagt mulighed for at få et hurtig overblik over tilmeldingsfristerne, og den kan fint hænges op i klasselokalet. 

  • Campforløb
Aug. 2022 til mar. 2023
Interesserer du dig for biotek, og synes du, at det er fedt at lave eksperimentelle øvelser i laboratoriet, så er Science Talent Biotek noget for dig.
  • Campforløb
aug. 2022 til maj. 2023
Er du optaget af verden omkring dig: fra universets udvikling til de enkelte atomer? Kom på Fysik-camp med andre fysik-interesserede unge.
  • Campforløb
24. august 2022 til 30. november 2022
Science Talent Forsker - et camp-forløb for dig der går i 3. STX/HTX og som ønsker at arbejde med forskning og udvikle dine projektfaglige kompetencer
  • Campforløb
sep. 2022 til apr. 2023
Tre camps med spændende teori, eksperimenter i laboratoriet, formidlingsopgaver og besøg fra virksomheder og/eller forskere fra universiteter.
  • Enkeltstående camp
05. dec. 2022 10.00 til 07. dec. 2022 15.00
På campen skal vi arbejde med mange aspekter af det at være en “maker”, så I lærer at skabe jeres egne kreationer fra ide til fysisk objekt.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.