• Alle tilbud til gymnasiet

Alle tilbud til gymnasiet

Find alle de aktuelle camptilbud for gymnasieelever

Herunder finder du enkeltstående camps og længere forløb med 2 eller 3 camps. 

Når du deltager i et forløb, deltager du i alle camps som indgår i forløbet - du kan altså ikke nøjes med at melde dig til en enkelt camp i et forløb. Alle camps forgår hos Science Talenter i Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

astra girl

Få et overblik over tilmeldingsfrister på camps

Grafikken er en oplagt mulighed for at få et hurtig overblik over tilmeldingsfristerne, og den kan fint hænges op i klasselokalet. 

  • Enkeltstående camp
6.-8. marts eller 13. - 15. marts eller 28.- 30. marts 2023
Går du i 1. STX/HTX, og overvejer du om Science Talenter er noget for dig, så kom på en tredages bootcamp i enten marts eller april måned. Her vil du sammen med en masse andre 1.g'er fra hele landet opleve Science Talenters camp-koncept for fuld udblæsning.
  • Campforløb
August 2023 til maj 2024
Interesserer du dig for biotek, og synes du, at det er fedt at lave eksperimentelle øvelser i laboratoriet, så er Science Talent Biotek noget for dig.
  • Campforløb
sep. 2023 - marts 2024
Tre camps med spændende teori, eksperimenter i laboratoriet, formidlingsopgaver og besøg fra virksomheder og/eller forskere fra universiteter.
  • Campforløb
Sept. 2023 - marts 2024
Er du optaget af verden omkring dig: fra universets udvikling til de enkelte atomer? Kom på Fysik-camp med andre fysik-interesserede unge.
  • Campforløb
27. september til 29. november 2023
Science Talent Forsker - et camp-forløb for dig der går i 3. STX/HTX og som ønsker at arbejde med forskning og udvikle dine projektfaglige kompetencer
  • Enkeltstående camp
5. - 7. februar 2024
Byg, bevis, beregn, begrib. Camp om matematiske emner, der kan bygges i LEGO. Kom og byg, og mød eksempler på matematiske spørgsmål, som ingen kender svaret på.
  • Enkeltstående camp
4. marts kl. 10.00 til 6. marts kl. 14.30, 2024
Matematikkens styrke er, at den er abstrakt. Derfor kan den samme matematik beskrive vidt forskellige fænomener. Kom og lær, hvad smitte har med rovdyr at gøre, og hvorfor skovbrande minder om satellitbaner.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

  • Alle tilbud til gymnasiet
Skip to content