Gå til hovedindhold

Online matematikcamp om spil og sandsynlighed for 7. og 8. klassetrin

Tal og matematik

Campen har været planlagt siden skoleårets start som en standard Science Talent camp med overnatning og bespisning, men er nu ændret til at være en online camp. Campen forløber med online undervisning alle tre dage med opgaver indimellem.
 

Online camp om spil og sandsynlighed
 

På denne online camp bruger vi 3 dage på matematiske emner, der har med spil at gøre. Vi taler om strategier, kombinatorik og sandsynligheder. Campen slutter med, at I designer et spil selv.

Så hvis du godt kan lide at tænke over, om det altid kan lade sig gøre at vinde i Kryds og Bolle, hvor mange måder man kan placere sine skibe på i Sænke Slagsskibe, og hvorfor det er mere sandsynligt at få 2 par i Poker end 3 ens, så er dette en camp for dig.

Selvfølgelig kommer noget af tiden også til at gå med at spille spil med de andre talenter.

Tid og Sted

Campen afholdes den 17. maj - 19. maj 2021, kl 8.30 - 13 alle dage (med forbehold for ændringer i tidsrummet) 

Målgruppe

Matematisk interesserede elever fra 7. og 8. klassetrin.

Pris og tilmelding

Deltagelse i denne online camp er gratis for medlemmer af Science Talenters netværk. For ikke-medlemmer er prisen 500 kr. Der er et begrænset antal pladser, og vi prioriterer medlemmer først.

Elever som er tilmeldt den oprindelige camp , vil blive kontaktet automatisk (via den oplyste kontaktperson) og tilbudt plads.

For mere information kontakt projektleder Terese Nielsen, på tmn@astra.dk

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er torsdag den 11. maj 2021 kl. 12.00

Deltager

Skole og kontaktperson


Bemærk: Ved forældrebetaling skal den betalende forælder i nedenstående felter oplyse eget navn, e-mail, telefon og adresse med henblik på fakturering. I bemærkningsfeltet skrives "forældrebetaling".