Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

ONLINE matematikcamp om parabler for 6. og 7. klassetrin

Tal og matematik

Campen har været planlagt siden skoleårets start som en standard Science Talent camp med overnatning og bespisning, men er nu ændret til at være en online camp. Campen forløber med knap 3 timers online undervisning begge dag med opgaver indimellem.


Parabler i matematikken, naturen og arkitekturen


Hvad har Storebæltsbroen til fælles med parabolantenner og boldkast? Hvis man skal beskrive faconen, skal man bruge en parabel. På denne online-camp er temaet parabler, og vi skal lære at genkende og beskrive parabelkurver ved hjælp af begreber som brændpunkt, ledelinje, toppunkt, forskrift og krumning. Vi skal se på parabler både ved hjælp af geometri og ved hjælp af formlen f (x) = ax2 + bx + c .

Undervisningen foregår online, og vi inddrager forskellige tegneprogrammer, spil og quizzer. Derudover skal du lave iagttagelser og hjemmeforsøg før og mellem online-timerne.

Målgruppe

Matematisk interesserede elever fra 6. og 7. klassetrin.

Dato 

Den 7. - 8. juni 2020, fra kl 8.30 - 11.45 begge dage.

Pris og tilmelding

Deltagelse i denne online camp er gratis for medlemmer af Science Talenters netværk. For ikke-medlemmer er prisen 500 kr. Der er et begrænset antal pladser, og vi prioriterer medlemmer først.

Elever som er tilmeldt den oprindelige camp, vil blive kontaktet automatisk (via den oplyste kontaktperson) og tilbudt plads.


Tilmelding via formularen herunder - deadline er den 21. maj 2021 kl. 12.00.

For mere information kontakt projektleder Terese Nielsen, tmn@astra.dk