Gå til hovedindhold

Science Talent Mønsterbryder

Science Talenter arbejder for at fremme alle naturvidenskabelige talenter mellem 12-20 år i Danmark uanset social baggrund.
 

Her på siden har vi samlet vores anbefalinger og erfaringer fra projektet Science Talent Mønsterbryder - et projekt som fra 2013 - 2017 har fokuseret på at stimulere og støtte naturvidenskabeligt dygtige elever til at udfolde og udvikle deres talent, uanset social baggrund. Læs mere om projektet i boksen til højre. 

 

Guideline til skoler og lærere - spot og støt talentfulde mønsterbrydere 
 

Et mønsterbydertalent kan være et talent uden at det bliver bemærket. I denne guide har vi samlet en række anbefalinger som kan hjælpe skoler og lærere til at spotte og støtte de talentfulde mønsterbrydere. Både i den daglige undervisning og til talenttiltag på skolen men også i forbindelse med udvælgelese af talenter til eksterne talenttilbud. 

PDF iconGuidelines mønsterbryder_Science Talenter 2017.pdf

Definition af et mønsterbrydertalent

 
Et mønsterbryder-talent er et naturvidenskabeligt dygtig elev, der enten har en anden etnisk baggrund end dansk og/eller kommer fra et gymnasiefremmede miljø. Eleven klarer sig blandt de 10-15% bedste i klassen eller har potentiale for at gøre det.

 

Spørgsmål

Kontakt projektkoordinator Maya Høffding Nissen eller på tlf 2653 0700