Gå til hovedindhold

Viborg Gymnasium & HF vil have certifikat på naturvidenskab

Viborg Gymnsium & HF vil have certifikat på naturvidenskab

Rektor Mads Bendix Fjendsbo sender i næste uge en ansøgning afsted, som skal give skolen certifikat på, at de har noget særligt at tilbyde elever med en særlig interesse for de naturvidenskabelige fag.

Viborg Gymnasium og HF vil have papir på, at de kan det der med at hjælpe dygtige elever inden for de naturvidenskabelige fag.

Science Talenter tilbyder, som noget nyt, et certifikat i Science og Talent. Certificeringen indebærer bl.a. at skolen skal udarbejde en strategi for, hvad man vil gøre for sine talenter. I sidste ende skal certificeringen bl.a. give skolen adgang til en række udvidede netværk inden for det naturvidenskabelige område.

Læs hele artiklen Viborg vil have certifikat på naturvidenskab på danskegymnasier.dk

Mere information om certifikat i science og talent

Science Talenter tilbyder en certificering af den indsats I udfører på jeres gymnasium i kombination med jeres samarbejde med os.

Der er naturligvis en række krav man som gymnasie skal leve op til, for at kunne blive certificeret - det kan man læse mere om her på vores hjemmeside Certifikat i Science og Talent

Certificeringen giver de samme muligheder og rettigheder som det nuværende netværk, men den årlige pris er billigere end netværket. Til gengæld kræver det en lokal indsats.

For mere information kontakt

Projektleder Mikkel Kofoed på mikkel@sciencetalenter.dk eller
Talentchef Nynne Afzelius på nynne@sciencetalenter.dk