Gå til hovedindhold

Kontakt os

Nynne leder talentafdelingen og har det overordnede ansvar for Astras talentindsatser, herunder især Science Talenter.
Anja er laborant og sørger for, at Astras talentafdeling altid er up-to-date med laboratorieudstyr. Hun bistår desuden med laboratoriearbejde på mange camps.
Berit er køkkenleder for Astras talentkøkken. Hun har ansvaret for, at køkkenet fungerer, og for at alle deltagere på aktiviteter i Sorø får den forplejning, de har behov for.
Dorthe er informationsknudepunktet i Astras talentindsats. Hun koordinerer og arrangerer og er desuden ansvarlig for at udsende materiale til deltagere på camps for unge science-talenter.
Heidi er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Henning er ansvarlig for Astras indsatser inden for geofysik. Han underviser på en række camps for unge science-talenter.
Jesper er pedel og dermed ansvarlig for vedligeholdelse, oprydning, reperationer og stort og småt af praktisk art for Science Talenter.
Jytte er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Linda er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken. Linda er på barsel.
Maiken er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Majbritt er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Maya er hovedansvarlig for Science Talent Genius og Science Talent Mønsterbryder, ligesom hun underviser i geologi og formidling.
Mette er ansvarlig for regnskab og økonomi for Science Talenter, herunder budgetter og opfølgning på alle projekter i Astras talentafdeling.
Mie er hovedansvarlig for Science Talent Forsker, ligesom hun tager sig af kommunikationen omkring Astras talentindsats.
Mikkel er hovedansvarlig for Astras talentnetværk for gymnasier samt forløbene Science Talent Fysik og Matematik, Science Talent Fremtidstek, Talentpakken, camps mm..
Morten er hovedansvarlig for Science Talent Academy og underviser i biologi.
Signe er hovedansvarlig for Master Class Junior og underviser på grundskoleniveau.
Steen er Astras astronom. Han underviser på en række camps for unge science-talenter, bl.a. i flyvning, astronomi og raketfysik.
Søren Peter er hovedansvarlig for Astras talentnetværk for grundskoler og for det kommunale talentnetværk - og bistår samtidig Jet-Net med deres indsats for skole-virksomhedssamarbejde på Sjælland.
Trine er ernæringsassistent og er en del af teamet i Astras talentkøkken.
Uffe er hovedansvarlig for Astras talentvejlederuddannelse, og han er ankermand for det nordiske talentnetværk.
Valdemar er studentermedhjælper i Astra. Han bistår især med praktiske opgaver i forbindelse med camps og arrangementer i Sorø.