Gå til hovedindhold

Talentkonference 2017

Lærerkursus i talentudvikling på ScienceTalenter

Datoen for Science Talenters Årlige Talentkonference 2017 er torsdag den 7. december.  


Tema for konferencen bliver meldt ud her på siden.


Læs her om sidste års talentkonferencen - Talent forpligter?

Talent er en gave, der kan bruges til gavn for talentet og for samfundet. Men har man pligt til at udnytte sit talent? Og har samfundet pligt til at hjælpe talentfulde personer med at forløse deres talent?

Kom med og bliv klogere, når Science Talenter undersøger om talent forpligter ved den årlige talentkonference på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter d. 7. december kl. 9.30–16.15.

Hør blandt andre:

  • Ledelsesforsker og ph.d. Helle Hein fortælle om sin nye bog ”Når talent forpligter”, 
  • Prof. dr. Christian Fischer, fra Münster Universitet, fortæller om sit arbejde med den tyske talentvejlederuddannelse og om undervisning af talenter og højt begavede
  • Programvært Jakob Stegelmann fra DR 1’s Troldspejlet fortæller om at finde og udleve sin indre nørd

Dagen byder også på overrækkelse af talent- og sciencecertifikater til de gymnasier og grundskoler, der er blevet certificeret, dialogmøder, hvor du kan få inspiration til dit daglige talentarbejde, ligesom du kan se dogmefilm og pleje dit talentnetværk.

Tid og sted

Konferencen finder sted hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø d. 7. december kl. 9.30–16.15.

Pris

Prisen for at deltage i konferencen er 1500 kr. ex moms. Medlemmer af Science Talenters Gymnasienetværk og Science Talenters Grundskolenetværk har 1 friplads på konferencen. Medlemmer af Science Talenters Kommunale netværk har 2 fripladser på konferencen. Yderligere deltagere med netværksmedlemsskab får 20% rabat på konferencegebyret. 

Kontakt 

Har du spørgsmål til programmet kontakt projektleder Uffe Sveegaard på usv@astra.dk. Har du spørgsmål af mere praktisk karakter f.eks. vedrørende tilmelding kontakt da sekretær Dorthe Skødt på dcs@astra.dk