Gå til hovedindhold

Matematikcamp for 6.- 7. klassetrin - august 2017

Kom og afprøv dine matematikevner anvendt på praktiske problemstillinger, på Science Talenters matematikcamp for unge matematiktalenter fra 6. og 7. klassetrin.
Campen handler om anvendt matematik med fokus på trigonometri

På campen skal talenterne bl.a. arbejde med at bestemme mål i figurer ved hjælp af formler, bestemme afstande med beregning og arbejde med pythagoræiske læresætning og trigonometri knyttet til retvinklede trekanter. 

Derudover bliver der tid til at kører segway, hygge med andre talenter og meget mere. 

Tid og sted

Campen afholdes torsdag d. 31. august kl. 10.00 til fredag den 1. september 2017 kl. 15.00 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

Matematiktalenter fra 6. og 7. klassetrin.

Pris

Prisen er 1.400 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. (dvs. at prisen er 1.120 kr. for medlemmer)

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er tirsdag den 15. august 2017. Torsdag den 17 august 2017 får I at vide, om I er optaget på campen.

Deltager
af hensyn til værelsesfordeling
Skole og kontaktperson
Adresse